Over ons

GlassWorld is een van de meest toonaangevende leveranciers in Nederland met een productgamma dat zich richt op het luxe interieursegment. De consument die exclusiviteit waardeert en begrijpt dat innovatieve oplossingen het eigen interieur en design van ongekende en sfeervolle impulsen weet te voorzien, voelt zich met zekerheid thuis bij de producten van GlassWorld.

GlassWorld betrad in 2012 de markt en is een onderdeel van de gereputeerde AA & Glashandel Groep, die al decennialang actief is in de branche en een bijdrage levert aan verrassende innovatie in het segment. Onze adviseurs kennen, herkennen en erkennen alle trends. Regelmatig bezoeken wij alle relevante beurzen in binnen- en buitenland om continu op de hoogte te blijven van elke ontwikkeling zodat deze op de juiste wijze kan worden vertaald naar de kwaliteits- en interieurwensen van elke consument.

In Lijnden (Haarlemmermeer) beschikken we over een prachtige en ruim opgezette toonzaal waar de bezoekers ongedwongen nóg meer inspiratie ervaren.

Onze adviseurs – we noemen ze: deskundige trendwatchers - zijn niet alleen in staat om met veel passie te vertellen over de hoge kwaliteit van GlassWorld, maar ze weten tegelijkertijd ter plekke bij u thuis of op kantoor, het interieuradvies naar een hoger niveau te brengen. Aan de kwaliteitswensen en –eisen wordt geen enkele concessie gedaan. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor het bijzondere en geavanceerde hang- en sluitwerk.

Bovendien werken wij graag samen met professionele interieurarchitecten die ook kiezen voor wederzijdse inspiratie opdat het beste eindresultaat wordt bereikt. Het creëren van sfeer is persoonlijk en dat moet het ook blijven. GlassWorld weet dat als geen ander.